Sunday, May 31, 2009

1 jun 2009

6 bulan praktikal telah berakhir.. sebahagian dr aku gembira kerna skrg aku dh cuti tp sebahagian yg lain agak sedih sbb aku akn meninggalkn rutin yg aku amalkn selama 6 bulan serta staf2 mcb yg menerima n melayan aku dgn sgt baik spnjg 6 bln d sana.. agak bosan la bila duk umah je.. nk kluar tp duit xleh d bzirkn suke ati je..

selamat arijd ke-22 buat saudara amir! semoga pnjg umur, d murahkn rezeki n berjaya selalu.. 

tahniah d ucapkn kpd kwn2 yg akn yg telah tamat blaja.. ada yg akn terus bkerja, ada yg akn smbg blaja professional n ada yg akn keluar negara.. apapun pilihan anda semoga anda berjaya! semoga kte akn bertemu lg..

mgu dpn mmbr aku, power rangers akn pulang kk.. hahaha... john mesti ingt sape dia ni.. sejak keluar dr mrsm, xramai mmbr ex-mrsm yg aku masih berhubung tp power rangers ni la antara mmbr yg aku msih rapat lg.. mate dh aku jumpe mgu lps.. rupe msih same tp bdn dh tegap mcm pak lah.. hahaha, dulu mate ni kurus mcm aku je.. 

 






  

1 comment: